Dr Kelen sportkrémek

Profi és amatőr sportolóknak ajánlott. Edzés, fizikai megterhelés előtti használata biztosítja az izmok optimális vér- és oxigénellátását. A bemelegítés hatékonysága javul, a sérülések kockázata csökken, az izomzat terhelhetősége nő. A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett gél hatását mentol, boróka-, eukaliptusz- és citromolaj fokozza. Tartósítószert, illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Ár:   980.-Ft

Start bemelegítőkrém


Dr.Kelen Regeneráló Sportkrém


Fokozott izomterhelés, sérülés esetén javasolt. Gyorsítja az izmok, ízületi szalagok regenerálódását, mérsékli az izomlázat. Komoly segítség zúzódás, duzzanatok, rándulás, húzódás és görcs okozta izomfájdalmak enyhítésére. Térdproblémák, úszóváll, teniszkönyök stb. esetén rendszeres használata javasolt. Hypoallergen, érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

Ár:  990.-Ft

Sport Stop izomlazító gél


Sportolás után kellemesen hűsíti, frissíti a fáradt izmokat, mérsékli az izomlázat. Hatékony izomlazító, izom görcsoldó, gyulladáscsökkentő a gyógynövények optimális kombinációjának köszönhetően. Azonnal beszívódik.

150 ml

Ár:990.-Ft   1500.-Ft

ICE Sportgél

Ár:1100.-Ft    490.-Ft

A “jég gél” használata zúzódás, rándulás, sportsérülések esetén javasolt. Azonnal és hosszantartóan hűsíti a fájó, gyulladt testrészeket a túlhűlés és fagyás veszélye nélkül a kámfor és a mentol erejével. Allantoin és pantenol tartalma gyorsítja a bőr regenerálódását. Gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a ruhán. Azonnali segítség.

DOPPING-FREE

DOPPING-FREE

DOPPING-FREE

150 ml

150 ml

150 ml

DOPPING-FREE

További termékek


Fitness Slim karcsúsító

Fitness Firm bőrfeszesítő

Fitness Cellulit- narancsbőr ellen karcsúsító

További termékek


Fitness Figure 2 in 1 krém

Fitness Shape 2 in 1 krém

Luna frissítő lábspray